Steeds dezelfde contactpersoon versterkt de persoonlijke betrokken samenwerking.
Een klein kantoor vind ik een pluspunt. Ik hoef niets uit te leggen, ze kennen ons bedrijf.
De lijnen zijn kort en snel. Ik kreeg binnen een dag een appje voor een afspraak.
Ik vind de samenwerking top. Ze gaan op een normale manier met je om en communiceren duidelijk.

 

Wij zijn HR Zeeland, aangenaam

HR Zeeland is jouw lokale, Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers. Soms voor tijdelijk werk, maar meestal voor een vaste baan. Door onze ervaring met uiteenlopende HR-vraagstukken en onze brede kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt, doen veel werkgevers ook een beroep op ons voor werving & selectie opdrachten, project- en interim management, coaching, loopbaanbegeleiding en re-integratie. We gaan graag met je in gesprek.  

  • Werving & Selectie
  • Uitzenden
  • Detacheren

 

Techniek - Logistiek - Administratie

  • HR Interim
  • Jobcoaching
  • Payrolling

 

 

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij

  • NBBU: Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen
  • Stichting Normering Arbeid (voorheen) Stichting Financiële Toetsing
  • NEN-4400-1 uitsluiting inlenersaansprakelijkheid in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid
  • VCU-gecertificeerd

 

Jaco Stoffels

Klanten en kandidaten omschrijven mij als een gedreven en loyale zakenpartner. Door mijn brede netwerk in Zeeland weet ik opdrachtgevers en kandidaten optimaal met elkaar te (ver)binden. Het motto van HR Zeeland, Persoonlijk in personeel, is mij op het lijf geschreven. Nog steeds word ik blij van een goede match. Daarbij heb ik een scherp oog voor continuïteit en kwaliteit. Ik ben optimistisch en hou ervan zaken in beweging te brengen. Dat is mijn manier om doelen te bereiken.

Kenny de Rooij

Sinds 2015 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling in Zeeland. Geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen, vaste bezoeker van de lokale voetbalwedstrijden en vaak te vinden op de tennisbaan. Met de lokale kennis en het netwerk op zowel zakelijk als persoonlijk gebied, past HR Zeeland dan ook perfect bij mij. Je kunt mij omschrijven als eerlijk, gedreven en realistisch. Zo zal ik ook altijd in mijn gesprekken naar klanten en kandidaten blijven. Met deze (sport)mentaliteit zorg ik dat we samen zullen scoren!

Amanda Caessens

Na een aantal jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling word ik door klanten en kandidaten gezien als iemand die een weloverwogen beslissende match maakt. Een verbinder die houdt van snelheid en het doorpakken in beslissingen. Met mijn enthousiasme en openheid zorg ik voor gesprekken waarbij mensen zich op hun gemak voelen.

Mascha Scholten

Door mijn afgeronde HBO studie in bedrijfskunde breng ik frisse inzichten. Ik heb veel kennis van de omgeving als geboren en getogen Terneuzenaar en door mijn leerzame stage bij Stad Terneuzen. Dit in combinatie met mijn 6 jaar ervaring in de detailhandel zorgen ervoor dat HR Zeeland de perfecte start is van mijn carrière. Met mijn vriendelijkheid, loyaliteit en optimisme wil ik mensen ook verder helpen met hun carrière en klanten voorzien van goede kandidaten.

Lauran Clarijs

Volgens klanten heb ik mij tot een echte sociale duizendpoot ontwikkeld tijdens mijn jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling. Met mijn open en enthousiaste communicatie ga ik altijd op zoek naar de perfecte match voor zowel de klant als de kandidaat om zo een mooie samenwerking op te bouwen. Graag zet ik dat extra stapje zodat we samen winnen, want dat is natuurlijk het mooiste wat er is!