Steeds dezelfde contactpersoon versterkt de persoonlijke betrokken samenwerking.
Een klein kantoor vind ik een pluspunt. Ik hoef niets uit te leggen, ze kennen ons bedrijf.
De lijnen zijn kort en snel. Ik kreeg binnen een dag een appje voor een afspraak.
Ik vind de samenwerking top. Ze gaan op een normale manier met je om en communiceren duidelijk.

 

Wij zijn HR Zeeland, aangenaam

HR Zeeland is jouw lokale, Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers. Soms voor tijdelijk werk, maar meestal voor een vaste baan. Door onze ervaring met uiteenlopende HR-vraagstukken en onze brede kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt, doen veel werkgevers ook een beroep op ons voor werving & selectie opdrachten, project- en interim management, coaching, loopbaanbegeleiding en re-integratie. We gaan graag met je in gesprek.  

  • Werving & Selectie
  • Uitzenden
  • Detacheren

 

Techniek - Logistiek - Administratie

  • HR Interim
  • Jobcoaching
  • Payrolling

 

 

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij

  • NBBU: Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen
  • Stichting Normering Arbeid (voorheen) Stichting Financiële Toetsing
  • NEN-4400-1 uitsluiting inlenersaansprakelijkheid in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid
  • VCU-gecertificeerd

 

Jaco Stoffels

Klanten en kandidaten omschrijven mij als een gedreven en loyale zakenpartner. Door mijn brede netwerk in Zeeland weet ik opdrachtgevers en kandidaten optimaal met elkaar te (ver)binden. Het motto van HR Zeeland, Persoonlijk in personeel, is mij op het lijf geschreven. Nog steeds word ik blij van een goede match. Daarbij heb ik een scherp oog voor continuïteit en kwaliteit. Ik ben optimistisch en hou ervan zaken in beweging te brengen. Dat is mijn manier om doelen te bereiken.

Alexander Bareman

Met bijna 20 jaar aan ervaring in personeelsmanagement, in zowel advies als beleid, heb ik veel kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt. Ik heb mijn kennis van HRM verbreed met een studie tot loopbaancoach. Een ideale uitgangspositie voor mijn werk bij HR Zeeland. Als geen ander kan ik samen met kandidaten een toekomstplan maken afgestemd op hun wensen, mogelijkheden en talenten.

Kenny de Rooij

Sinds 2015 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling in Zeeland. Geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen, vaste bezoeker van de lokale voetbalwedstrijden en vaak te vinden op de tennisbaan. Met de lokale kennis en het netwerk op zowel zakelijk als persoonlijk gebied, past HR Zeeland dan ook perfect bij mij. Je kunt mij omschrijven als eerlijk, gedreven en realistisch. Zo zal ik ook altijd in mijn gesprekken naar klanten en kandidaten blijven. Met deze (sport)mentaliteit zorg ik dat we samen zullen scoren!

Mascha Scholten

Door mijn afgeronde HBO studie in bedrijfskunde breng ik frisse inzichten. Ik heb veel kennis van de omgeving als geboren en getogen Terneuzenaar en door mijn leerzame stage bij Stad Terneuzen. Dit in combinatie met mijn 6 jaar ervaring in de detailhandel zorgen ervoor dat HR Zeeland de perfecte start is van mijn carrière. Met mijn vriendelijkheid, loyaliteit en optimisme wil ik mensen ook verder helpen met hun carrière en klanten voorzien van goede kandidaten.