Steeds dezelfde contactpersoon versterkt de persoonlijke betrokken samenwerking.
Een klein kantoor vind ik een pluspunt. Ik hoef niets uit te leggen, ze kennen ons bedrijf.
De lijnen zijn kort en snel. Ik kreeg binnen een dag een appje voor een afspraak.
Ik vind de samenwerking top. Ze gaan op een normale manier met je om en communiceren duidelijk.

 

Wij zijn HR Zeeland, aangenaam

HR Zeeland is jouw lokale, Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers. Soms voor tijdelijk werk, maar meestal voor een vaste baan. Door onze ervaring met uiteenlopende HR-vraagstukken en onze brede kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt, doen veel werkgevers ook een beroep op ons voor werving & selectie opdrachten, project- en interim management, coaching, loopbaanbegeleiding en re-integratie. We gaan graag met je in gesprek.  

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving & Selectie

 

Techniek - Logistiek - Administratie

  • HR Interim
  • Jobcoaching
  • Payrolling

 

 

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij

  • ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen
  • Stichting Normering Arbeid (voorheen) Stichting Financiële Toetsing
  • NEN-4400-1 uitsluiting inlenersaansprakelijkheid in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid
  • VCU-gecertificeerd

 

Jaco Stoffels

Klanten en kandidaten omschrijven mij als een gedreven en loyale zakenpartner. Door mijn brede netwerk in Zeeland weet ik opdrachtgevers en kandidaten optimaal met elkaar te (ver)binden. Het motto van HR Zeeland, Persoonlijk in personeel, is mij op het lijf geschreven. Nog steeds word ik blij van een goede match. Daarbij heb ik een scherp oog voor continuïteit en kwaliteit. Ik ben optimistisch en hou ervan zaken in beweging te brengen. Dat is mijn manier om doelen te bereiken.

Linda Visser

HR Zeeland past perfect bij mijn nuchtere kijk op werk, mijn Zeeuwse roots en kennis van de regionale arbeidsmarkt. Met een service- en oplossingsgerichte instelling begeleid ik kandidaten en werkgevers zo optimaal mogelijk. Ik ben trots op mijn Black Belt certificaat voor internet recruitment. Dit komt mij dagelijks van pas in mijn werk! Dat geldt ook voor mijn karaktereigenschappen: opgewekt, open en eerlijk. Mind you, ik neem geen blad voor de mond.

Alexander Bareman

Met bijna 20 jaar aan ervaring in personeelsmanagement, in zowel advies als beleid, heb ik veel kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt. Ik heb mijn kennis van HRM verbreed met een studie tot loopbaancoach. Een ideale uitgangspositie voor mijn werk bij HR Zeeland. Als geen ander kan ik samen met kandidaten een toekomstplan maken afgestemd op hun wensen, mogelijkheden en talenten.