‘De lijnen zijn kort en snel. Ik kreeg binnen een dag een appje voor een eerste afspraak’
‘Een klein kantoor vind ik een pluspunt. Ik hoef niets uit te leggen, ze kennen ons bedrijf’
‘Steeds dezelfde contactpersoon versterkt de persoonlijke, betrokken samenwerking’
Ik vind de samenwerking top. Ze gaan op een normale manier met je om en communiceren duidelijk.

Het vinden van een baan is misschien niet eens zo lastig. Wat wél ingewikkeld is, is het vinden van een pássende baan. En juist daarin zijn wij gespecialiseerd. Misschien heb je geen werk en heb je onze hulp nodig om de arbeidsmarkt te betreden. Wij helpen je graag in de sectoren techniek, logistiek en administratie! Heb je al een baan in die richting, maar wil je verder kijken en zien 'wat er te koop is'? Ook dan zijn we je graag van dienst. Discreet, natuurlijk, want je werkgever weet nog van niets. Voor jou is het misschien goed om te weten dat bijna al onze vacatures het begin zijn van een vast dienstverband. Natuurlijk zijn we daarover open en eerlijk. We snappen dat je jouw zekerheden niet zomaar over boord wil gooien. Daarom gaan we altijd eerst met je in gesprek. Persoonlijk, want dat is hoe wij werken. 

 


Banen

En dat geldt ook voor de werkgevers en de manier waarop ze met jou in zee willen gaan. Heel soms is er sprake van uitzendwerk. Veel vaker bemiddelen we in vaste banen. Hierover zijn we altijd open en eerlijk. We doen geen valse beloftes, spreken geen halve waarheden. Dat geldt ook voor de afspraken die we met je maken. Als NBBU-bureau zijn wij verplicht je een brancheconform salaris te betalen. De NBBU-cao is daarover heel duidelijk. Geen kleine lettertjes dus, maar eerlijk werkgeverschap. Of je nu een paar weken via ons aan de slag gaat, een paar maanden of een paar jaar. 

 

Training en loopbaanbegeleiding 

Je kent ze wel: mensen die van alle markten thuis zijn. Dat geldt ook een beetje voor ons. We bemiddelen graag in uitdagende banen en bouwen graag samen met jou aan een mooie toekomst. Soms is daar meer voor nodig dan een baan alleen. Het kan soms helpen om extra getraind te worden, een scholing te volgen of anders begeleid te worden. Met onze uitgebreide kennis van personeelszaken kunnen wij dit verzorgen. Soms op jouw initiatief, soms die van ons en veel vaker naar aanleiding van een vraag van de bedrijven waarmee we samenwerken. Hoe de vraag ook tot ons komt, jouw wensen en jouw persoonlijke ontwikkeling staat. Niet voor niets is ons motto: persoonlijk in personeel.