Steeds dezelfde contactpersoon versterkt de persoonlijke betrokken samenwerking.
Een klein kantoor vind ik een pluspunt. Ik hoef niets uit te leggen, ze kennen ons bedrijf.
Ik vind de samenwerking top. Ze gaan op een normale manier met je om en communiceren duidelijk.
De lijnen zijn kort en snel. Ik kreeg binnen een dag een appje voor een afspraak.

Werkgevers

Op zoek naar medewerkers die je team versterken, verbreden of aansturen? Mannen en vrouwen die vooruit willen, zich goed voelen bij jouw bedrijf en lekker in hun vel zitten? Bij HR Zeeland maken we daarvan werk. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen groeien en ontwikkelen als hun functie past als een maatpak (of overall). Die match zoeken we, iedere keer weer. Dat doen we op tal van manieren voor uiteenlopende werkgevers. 

 


Banen

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en kennen de spelers en hun wensen. Doordat we er zo dicht opzitten, kunnen we snel schakelen. Ook met mensen, die alleen discreet aangeven dat ze een nieuwe baan zoeken. Werven, contacten onderhouden, ontmoeten en matchen; het is ons dagelijks werk. Heb jij nieuwe medewerker(s) nodig? Tijdelijk op uitzendbasis, gedetacheerd voor een project of voor vast? Technisch, logistiek of administratief? Wij hebben een ruim bestand van mensen die we persoonlijk kennen. Alleen als we zelf overtuigd zijn, stellen we ze aan je voor. Dat werkt wel zo prettig. Heb je zelf een kandidaat, maar besteed je het juridisch en administratief werkgeverschap liever uit aan ons. Graag, ook op dit gebied ontzorgen we je goed en volledig. 

 

HR-dienstverlening

Het terrein van HRM is breed en veelzijdig. Soms misschien wel zó breed dat het prettig is om een specialist in te schakelen. HR Zeeland staat je op veel terreinen bij. Of het nu gaat om coaching, jobhunting, outplacement, re-integratie, training of loopbaanadvies; met ons team dekken we alle disciplines binnen HRM. Onze aanpak is zoals je van Zeeuwen mag verwachten: nuchter, persoonlijk en recht door zee. Geen valse beloftes dus of hoogdravende beleidstukken, maar aanpakken en resultaten boeken. Zo werken wij. 

Interesse in deze vormen van dienstverlening; neem dan contact op met HR Zeeland en vraag een vrijblijvende offerte aan.