Op zoek naar werk in Zeeland?

Als je in Zeeland woont en op zoek bent naar werk, dan zoek je het liefst een vacature bij jou in de buurt. Ben je nog woonachtig in een ander deel van Nederland en verhuis je binnenkort naar de provincie Zeeland? Dan is het zoeken naar werk in Zeeland helemaal een uitdaging. De provincie is nog nieuw voor jou en je kent de arbeidsmarkt nog niet. Of je nu een Zeeuw bent of nieuw bent in de provincie, je moet zeker contact opnemen met HR Zeeland. Wij zijn al jaren de specialist op de Zeeuwse arbeidsmarkt en zullen zeker werk in Zeeland voor je vinden!

 

 

Marketingmanager

Reageer nu

Allround bouwmedewerker

Reageer nu

 

Hoe zie jij werken in Zeeland voor je?

Ongetwijfeld heb jij een wensenlijstje waar je functie en werkgever aan moeten voldoen. Anderzijds heeft ook de werkgever die de vacature plaatst een wensenlijstje. Met een leuke vacature ben je er nog niet. Je weet immers niet of de werkgever wel aan jouw eisen voldoet én andersom. Daarnaast moet jij je thuis voelen bij de werkgever, dus er moet een goede match zijn. Daarom is de hulp van HR Zeeland zo waardevol. Wij selecteren niet enkel op bekwaamheid, maar ook op de match tussen jou en de werkgever. Maak eens een afspraak met ons als je wilt werken in Zeeland. In een persoonlijk gesprek kun je exact aangeven wat jij belangrijk vindt in je functie.

 

Werk zoeken in Zeeland met behulp van HR Zeeland

Werk zoeken in Zeeland gaat je een stuk gemakkelijker af als je hiervoor HR Zeeland inschakelt. Of je nu na je studie voor het eerst de arbeidsmarkt betreedt of van baan wilt wisselen, wij kijken graag samen met jou naar wat de mogelijkheden zijn. Omdat wij gespecialiseerd zijn in de Zeeuwse arbeidsmarkt. beschikken wij over een uitgebreid lokaal netwerk. Vaak leiden onze vacatures naar een vaste dienstbetrekking, maar voor meer flexibiliteit kun je ook kiezen voor detachering of uitzenden. Neem dus contact met ons op om een afspraak te maken.