Met een logistiek uitzendbureau Middelburg vind jij je logistieke functie

De logistieke bedrijfstak is breed met verschillende soorten functies. Je kunt een logistiek medewerker zijn in een magazijn of distributiecentrum, maar ook als vrachtwagenchauffeur door heel Europa rijden. De logistiek is een dynamische bedrijfstak, dus het is begrijpelijk dat je eens van baan wilt wisselen. Ook als je nog nooit in de logistiek gewerkt hebt, maar een verandering van loopbaan wilt, laat dit dan weten aan HR Zeeland. Wij zijn een logistiek uitzendbureau in Middelburg en hebben voortdurend logistieke vacatures. Om welke reden je ook een andere of nieuwe baan in de logistiek zoekt, wij zullen altijd een leuke logistieke functie voor je vinden.

 

 

Magazijnmedewerker

Reageer nu

Operationeel assistent

Reageer nu

Technical support medewerker

Reageer nu

 

 

 

Een uitzendbureau in de logistiek uit Middelburg helpt je aan medewerkers

Heb je een logistiek bedrijf, zoals een transportbedrijf of een magazijn? Of verkoop je producten en neem je zelf een deel van de distributie voor rekening? Dan ben je ook met logistiek en transport bezig en heb je specialistische personeelsleden nodig met kennis en ervaring in de logistiek. Als je logistiek personeel zoekt in de omgeving van Middelburg, neem dan contact op met HR Zeeland. Wij zijn een uitzendbureau in de logistiek uit Middelburg en gaan voor jou op zoek naar geschikte logistieke medewerkers. Je kunt bij ons kiezen of je medewerkers op uitzendbasis wilt, via detachering of vast in dienst. Wij zijn flexibel en kunnen je op ieder vlak helpen.

HR Zeeland is een uitzendbureau voor transport en logistiek in Middelburg

Ben je op zoek naar logistiek personeel of zoek je juist een baan in de logistiek? HR Zeeland is een uitzendbureau voor transport en logistiek in Middelburg. Wij zijn de experts als het gaat om logistieke banen in Zeeland. Bij ons kun je terecht voor uitzenden en detacheren. Voor werkgevers bieden wij nog extra diensten, zoals payrolling of werving en selectie. Uiteraard hanteren wij de typische Zeeuwse mentaliteit, zodat je altijd waar je aan toe bent.